Del

Oversigt

Beskrivelse

Om Blokhus Feriecenter
Nyd sommeren på hotel Danland i Vestkystens kendteste ferieby Blokhus. Gå på strøgtur med fortovscafeer og sommerbutikker og oplev byens herlige restauranter. Blokhus er mindst lige så attraktiv uden for sommerperioden, når bladene falder, og byen gearer ned til et roligere tempo, hvor der bliver bedre plads i butikkerne og i de hyggelige restauranter og cafeer. Lige uden for hotellet strækker Nordeuropas bedste badestrand sig fra Rødhus i syd til Løkken i nord. Fra hotellet kan I nyde en fantastisk udsigt ud over det imponerende hav. Bag klitrækken ligger et pragtfuldt plantagelandskab, der er som skabt til familiens traveture.

Feriens højdepunkt er det subtropiske badeland. Her kan I boltre jer i bølgerne, uanset hvad vejrguderne byder på. Mærk suset på den store vandrutschebane, svøm nogle baner i motionsbassinet eller slap af i spa-poolen, saunaen, solariet eller i poolbaren. Alle lejligheder har balkon eller terrasse, samtidig med at en stor del af de 2-værelses lejligheder har naturudsigt.

Trænger musklerne til en opstramning, eller har du bare lyst til ren afslapning og forkælelse, så har du mulighed for begge dele i feriecentrets fitness- og wellnessområde.

Bemærk! - Da alle husene har individuelle ejere, kan indretning og udstyr variere fra hus til hus. De viste billeder afspejler ikke alle husenes indretning og udsmykning.

Faciliteter
Indendørs

Subtropisk badeland
Vandrutsjebane
Poolcafé
Restaurant
Selskabslokaler
Fitness- og wellness center
Bordtennis
Billard
Dart
Airhockey
Spillemaskiner
Legeland
Møntvaskeri
Internet i alle ferielejligheder


Udendørs
Trampolin
Volleyballbane
Basketballbane
Legeplads
Grillplads


Visse faciliteter er mod betaling

Området omkring Blokhus Feriecenter
Danland i Blokhus byder på rigtig mange aktiviteter både i og omkring centeret. Der er f.eks. kun 5 km til Fårup Sommerland og Aquapark, hvor familien kan muntre sig i moon-cars, speedbåde, på Mini-Expressen eller i Colorado River! Eller hvorfor ikke tage familien med på en indkøbstur til livlige Aalborg, som i høj grad har opnået sit populære ry p.g.a. de mange kulturelle attraktioner og den livlige atmosfære. Ved at lade udflugten gå til Nordsømuseet i Hirtshals, kan I opleve, hvordan saltvandsakvarier og sælbassiner giver et indblik i livet under havoverfladen i Vesterhavet. Lige syd for Lønstrup ligger den lille, tårnløse kirke Mårup. Ved gavlen af den gamle kirke står et kæmpeanker fra en engelsk fregat, der forliste i 1808. Da kirken blev bygget, lå den 2 kilometer fra havet, som til stadighed æder sig ind på kirken. I dag er det kun få meter, der adskiller Mårup Kirke fra skrænten.
 

Top-attraktioner i området
- Fårup Sommerland
- Jyllandsakvariet Thyborøn
- Utzon Center
- Maritimt Oplevelsescenter
- Kunstens Museum Of Modern Art
- Ørnereservatet
- Family Farm Fun Park
- Action House
- Middelaldercenteret
- Museumscenter Hanstholm
- Kystcenteret Thyborøn

Faciliteter

 • Afstande

  Golfbane
  4 km
  Hav/fjord
  200 m
  Indkøb
  2 km
  Køretid LEGOLAND
  165
  Restaurant
  50 m
  By
  500 m
 • Aktiviteter

  Beachvolley
  Ja
  Dart
  Ja
  Grillplads
  Ja
  Petanque/boule
  Ja
 • Børneaktiviteter

  Aktivitetsrum/legerum
  Ja
  Børnebassin
  Ja
  Legeland
  Ja
  Legeplads
  Ja
  Mooncars
  Ja
  Trampolin
  Ja
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Café
  Ja
  Møntvaskeri
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Velvære

  Fitnesscenter
  Ja
  Sauna
  Ja
  Spabad
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Swimmingpool ude
  Ja
  Wellness
  Ja
  Badeland
  Ja