Del

Oversigt

Beskrivelse

Landal Fyrklit

Feriecenter med hygge og sjov for hele familien

Landal Fyrklit ligger midt i de skønne klitter helt tæt på Skagerrak ved Hirtshals med havudsigt, brusen fra havet og masser af frisk luft. Vi har i alt 8 forskellige boligtyper, fra 30 til godt 50 m2, så det er nemt at finde den helt rigtige feriebolig, uanset om I er 2 eller 6 personer. Ferieparken byder på rig mulighed for aktiviteter og hygge for hele familien både inde og ude.

 

Svimmingpool inde og ude

Om I er til vandrutsjebaner, svømmebaner eller varmt soppebassin, så finder I det hele i vores inden- og udendørspool. Rutsjebanen er 37 meter lang og indbyder til fart over feltet. Trænger I til at blive varmet igennem, kan I glæde jer til vores sauna og spa.

 

Aktiviteter inde og ude

På Landal Fyrklit kommer I aldrig til at kede jer. Vi har aktiviteter for store som små, lige fra legerum til de yngste til mooncar bane og udfordrende legeplads for de større børn. Skal de voksne udfordres til kamp, kan I vælge mellem mange forskellige sportsgrene og spil, f.eks. minigolf, fodboldgolf og bordtennis – eller I kan vælge game rummet. Et sikkert hit er også vores inden- og udendørs svimmingpool, ligesom den herlige brede sandstrand også er svær at holde sig fra.

 

Mad og drikke

Alle Landal Fyrklits ferieboliger har et veludstyret køkken, så I kan spise hjemme i lejligheden, hvis I foretrækker dette. Hirtshals ligger i gåafstand fra ferieparken, og her er der fine indkøbsmuligheder. Her kan I også forkæle jer selv på byens restauranter. Prøv bl.a. byens bedste burger på Normanns Familierestaurant, a la carte menuen på restaurant Abstrakt eller oplev den autentiske fiskerstemning i Hirtshals Fiskehus.

 

Oplevelser i nærheden

Hirtshals er en autentisk fiskeriby, og her kan I selv prøve lykken med fiskestængerne. I kan også tage med en båd til Det Gule Rev og prøve havfiskeri. I Hirtshals kan I også nyde udsigten fra byens fyrtårn, besøge Bunkermuseet og opleve de mange udgravede bunkere. Børn som voksne er begejstrede for de mange smukke og sjove dyr og fisk i Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanarium. Fun-Park er et stort besøgslandbrug med både hjemlige dyr og mere eksotiske som f.eks. vaskebjørne. Er I friske på en lille køretur, er der kun 26 km til det imponerende ørnereservat i Bindslev, 46 km til Fårup Sommerland og 70 km til Aalborgs mange seværdigheder.

Faciliteter

 • Aktiviteter

  Petanque/boule
  Ja
 • Generelt

  Parkeringsmuligheder
  Ja
 • Velvære

  Sauna
  Ja
  Spabad
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Swimmingpool ude
  Ja