Del

Oversigt

Beskrivelse

Blot 15 min. kørsel fra den populære ferieø Rømø ligger skærbækcentret, der med sine mange aktivitetsmuligheder nok skal holde hele familien beskæftiget.  

Som gæst i feriehusene er der fri adgang til badelandet, fitnesscentret (15+) og legelandet i åbningstiderne her. Der er også mulighed for at booke en badmintonbane i en af aktivitetshallerne eller benytte de udendørs legepladser og grønne arealer– altsammen helt uden beregning.

I feriecentret er der desuden 8 bowlingbaner, tennisbane, multibane, bålplads, møntvask, samt en café og Restaurant Staffeli, hvor der serveres spændende menuer med friske, lokale råvarer. 

De 100 feriehuse er alle røgfrie og 6 af dem er desuden særligt handicapvenligt indrettede. I det hele taget er feriecenteret lettilgængeligt for gæster med diverse former for funktionsnedsættelse. 

Alle huse indeholder:
Bad og toilet -køkken m. 4 kogeplader og varmluftsovn -  køl/fryser - microovn - radio m. CD - farve TV - overdækket terrasse .
Husene er på 43 m² og har 2 soveværelser. 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Der er hems med 3 madrasser (OBS: meget lav loftshøjde).

OBS: Mulighed for tilkøb af morgenmad: 75,- for voksne / 45,- for børn

Husdyr er tilladt i en del af husene. Maks. to stk. per hus og forhåndsbooking er nødvendig. Såfremt der ønskes et allergivenligt hus, gøres opmærksom herpå ved bestilling. Husene ligger i rolige omgivelser v. feriecentret og tæt på centrum af Skærbæk, med et aktivt handelsliv og flere specialforretninger. Fri internet og TV med over 51 kanaler, heraf flere internationale. 

Moderne svømmehal med 53 m vandrutchebane, 1 og 3 m vipper, 25 m bassin 28º , varmtvandsbassin og børnebassin 33º, vandlegetøj, jacuzzi, dampbad og sauna. Saunagus tilbydes i vinterhalvåret på udvalgte dage (mod tillæg).

Feriecenterets aktiviteter kan benyttes fra kl. 10.00 på ankomstdagen og til kl. 17.00 på afrejsedagen.

I alle ferieperioder er der masser af aktiviteter for børn og voksne. Om sommeren er der f.eks. grill på terrassen med levende musik.

I forsommeren 2021 vil et nyt vartegn for marsken i Sønderjylland se dagens lys - Marsk Tower et 25 meter højt udkigstårn tegnet af de verdenskendte arkitekter fra Bjarke Ingels Group. Marsk Tower er beliggende blot 1,5km fra skærbækcentret. Desuden flere spændende gallerier i byen som absolut er et besøg værd.  

For adrenalinjunkies byder Skærbæk på en gokartbane, og på Rømø er der fra april-oktober mulighed for at suse hen ad stranden i en strandsejler. 

Placeret midt i Nationalpark Vadehavet er skærbækcentret også et besøg værd i ydersæsonen. Den evigt omskiftelige natur er smuk og fascinerende året rundt, og både forår og efterår valfarter masser af gæster til området for at opleve de spektakulære naturfænomener Sort Sol, Grå Sol, Hvid Sol m.m.

Skal der lidt shopping til, er der ikke langt til grænsen samt de gamle købstæder Ribe og Tønder. Også charmerende Møgeltønder med Schackenborg Slot eller det flot restaurerede Vadehavscenter er kun en kort køretur væk.  

Bemærk: Badelandet og sportshallerne kan være lukket enkelte dage p.g.a. arrangementer m.v. Dette vil blive meddelt på opslag og på centrets hjemmeside.


 

Faciliteter

 • Afstande

  Badeland
  Ja
  Banegård
  200 m
  Busstop
  50 m
  Golfbane
  20 km
  Hav/fjord
  15 km
  Indkøb
  50 m
  Køretid LEGOLAND (min.)
  90
  LEGOLAND
  70 km
  Lystfiskeri
  6 km
  Restaurant
  0 km
  By
  0 km
  Lufthavn
  70 km
 • Aktiviteter

  Badminton inde
  Ja
  Sportshal/multihal
  Ja
  Badminton ude
  Ja
  Dykning
  Ja
  Grillplads
  Ja
  Petanque/boule
  Ja
  Tennisbane ude
  Ja
 • Børneaktiviteter

  Aktivitetsrum/legerum
  Ja
  Børnebassin
  Ja
  Hoppepude
  Ja
  Legeland
  Ja
  Legeplads
  Ja
  Trampolin
  Ja
 • Generelt

  Byggeår
  2000
  Renoveret
  2004
  Handicapvenligt
  Ja
  Allergivenligt
  Ja
  Husdyr tilladt
  Og
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Og
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Café
  Ja
  Elevator
  Ja
  Møntvaskeri
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Kapacitet

  Antal feriehuse
  87
  Antal personer møder
  1800
  Antal personer selskaber
  1400
 • Velvære

  Dampbad
  Ja
  Fitnesscenter
  Ja
  Massage
  Ja
  Sauna
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Swimmingpool ude
  Nej
  Badeland
  Ja