Se tilbud på feriecenterophold ved Vigsø Bugt
Del
Vælg mellem 1 tilbud
Book et ophold på et feriecenter ved Vigsø Bugt_vigsø_feriecenter
Vigsø Feriecenter set fra luften.
Vigsø Bugt er beliggende i den vestlige del af Nordjylland, og strækker sig fra Hanstholm i vest til Lild Strand, nogle kilometer længere mod øst. Glæd jer til at skønt ophold med masser af sjov for hele familien i naturskønne omgivelser.

Feriecenter Vigsø Bugt

Vigsø Bugt Feriecenter er opført tæt på vandet, så det tager ikke mange minutter at komme til at nyde livet på stranden.

De nordjyske strande regnes for nogle af de fineste i hele Danmark. Her kan I svømme, soppe, bygge sandslotte, samle sten eller bare nyde solskinnet og den blå himmel.

For dem der gerne vil have noget mere fart over feltet, er en udflugt til den populære forlystelsespark Fårup Sommerland lige sagen. Den ligger i Her findes mange former for aktiviteter. De spænder over alt, lige fra fredelige legepladser til rutchebanen ”Lynet”.

Ved hjælp af elektromagnetisme flytter den sig fra stilstand til firs kilometer i timen på sølle to sekunder – så her gælder det om at have gode nerver.

Nogle kilometer mod syd findes Jesperhus Blomsterpark, der er en af de bedst besøgte attraktioner i Danmark. Den er den største blomsterpark i Nordeuropa og byder bl.a. på flotte arrangementer, inspireret af eventyrdigteren H.C. Andersens fortællinger.

Her findes også en tropisk zoo med sommerfugle, pytonslanger, vandrende pind, fugleedderkopper og andre af junglens spændende dyr. Den tilhørende forlystelsespark byder på ponyridning, dukketeater, guldgravning, radiobiler og meget, meget mere.

Book dit ophold nu og glæd dig til alle tiders ferie!