Del
Vælg mellem 29 tilbud
Book et ophold på et feriecenter i Vestjylland
En hyggelig tur med familien til Vesterhavet er slet ikke til at komme uden om når turen går til Vestjylland. Foto: Thomas Nykrog.
Vælg et feriecenter i den del af Vestjylland du helst vil opleve, og glæd dig til en skøn og afslappende ferie sammen med familien.

Feriecenter Vestjylland
Vestjylland er et af de mest efterspurgte ferieområder i Danmark. Det hænger naturligvis sammen med det forhold, at de forskellige feriecentre i denne del af landet bringer dig helt ud til Vesterhavets og Vadehavets pragtfulde strande. Fra Rømø i syd til Agger Tange i nord kan du vælge mellem en perlerække af moderne og komfortable feriecentre.

I Vadehavet byder Fanø og Rømø ikke alene på lange og fine sandstrande, men også på en enestående natur. Når tidevandet trækker sig tilbage er der ingen tvivl om, hvorfor denne del af Nordsøen er en del af Vadehavet. Havbunden blotlægges nemlig i så stort et omfang, at du faktisk kan gå en tur på bunden af den.

Kysten langs Vesterhavet er flere steder præget af smalle landtanger. Bag dem findes rolige og afskærmede fjorde, der er som skabt til udflugter for familier med mindre børn. Flere af feriecentrene byder dog også på store badelande, der vil virke som en magnet på familiens yngste medlemmer.

Book dit ophold nu og glæd dig til alle tiders ferie!