Del
Vælg mellem 16 tilbud
Book et ophold på et feriecenter i Tyskland_weissenhäuser strand
Tyskland byder på en stribe dejlige og meget familievenlige feriecentre. Her er der sjov og hygge i badelandet på Weissenhäusser Strand.
Vælg et feriecenter i den del af Tyskland du helst vil opleve, og glæd dig til en skøn og afslappende ferie sammen med familien.

Feriecenter Tyskland

Tyskland er ikke alene et af de største lande i Europa, men også et af de mest spændende at holde ferie i. Fra Danmark tager det ikke mange timer at køre til den nordligste af de tyske delstater, Schleswig-Holstein.

Her findes to af de mest efterspurgte feriecentre i Tyskland, Ostseebad Damp og Weissenhäuser Strand. Der er i begge tilfælde tale om store feriecentre, hvor der findes alle former for aktiviteter, badelande, restauranter og meget, meget mere. Er det først og fremmes wellness der står på programmet, er der dog intet der når op på siden af Ostseebad Damp.

Oplev også det kuperede og skovrige terræn hos Van der Valk Resort i Mecklenburg-Vorpommern eller det betagende landskab i Rhinlandet, hvor Ferienpark Rhein-Lahn er beliggende.