Del
Vælg mellem 0 tilbud
Book et ophold på et feriecenter i Tversted_hotel_tannishus
Stranden ved Tversted er en af de bedste i hele Danmark.
Tversted ligger i den nordligste del af Jylland, omtrent halvvejs mellem Hirtshals og Aalbæk. Glæd jer til at skønt ophold med masser af sjov for hele familien tæt ved af Danmarks bedste strande.

Feriecenter Tversted

Feriebyen hører til blandt de mest populære destinationer i Danmark – ikke mindst fordi en af landets bedste badestrande så at sige ligger lige uden for din dør.

Her kan I svømme, soppe, bygge sandslotte, samle sten eller bare nyde solskinnet og den blå himmel. Der er dog også mange muligheder for at tage på udflugter.

En god halv times kørsel mod vest bringer dig til Ørnereservatet, hvor du kan opleve imponerende rovfugle som kongeørnen, vandrefalken, havørnen, jagtfalken, sortørnen og mange, mange flere. Når man ser de store havørne svæve hen over himlen med et vingefang der nærmer sig tre meter forstår man, hvorfor den er så farlig en jæger.

Kun få kilometer fra Ørnereservatet findes Danmarks største ”sandkasse”, Råbjerg Mile, som egentlig er en vandreklit. Den indeholder ca. 3,5 millioner kubikmeter sand, dækker 1 kvadratkilometer og er 20 meter høj. På trods af disse enormt store tal formår vinden at flytte hele milen 15 meter mod vest om året. Den er afgjort et besøg værd; børnene vil elske at rutsje i sandet.

Book dit ophold nu og glæd dig til alle tiders ferie!