Del
Vælg mellem 0 tilbud
Book et ophold på et feriecenter ved Tranum Strand_121-16-0058
To joller på Tranum Strand på en stille dag med havblik.
Tranum ligger ved Jammerbugten, omtrent halvvejs mellem Hanstholm og Løkken. Glæd jer til at skønt ophold med masser af sjov for hele familien i naturskønne omgivelser tæt ved dejlige strande.

Feriecenter Tranum

De nordjyske strande regnes for nogle af de fineste i hele Danmark. Her kan I svømme, soppe, bygge sandslotte, samle sten eller bare nyde solskinnet og den blå himmel.

For dem der gerne vil have noget mere fart over feltet, er en udflugt til den populære forlystelsespark Fårup Sommerland lige sagen. Parken hører til blandt de mest populære attraktioner i Danmark, og byder på mange former for aktiviteter. Blandt de forskellige rutchebaner der findes her er én, der kan flytte sig fra 0 til 80 kilometer i timen på sølle to sekunder!

Der findes dog også mere fredelige tilbud i Fårup Sommerland – for eksempel et af de største vandlande i Nordeuropa. AQUAPARK, som det hedder, er åben om sommeren hvor det er en af de bedst besøgte aktiviteter i parken.

Her kan vandhunde i alle aldersgrupper muntre sig med forlystelser som Surf Hill, Wild River og Vandcyklonen. Der findes også et særligt børnevandland, hvor familier med mindre børn kan boltre sig i fred og ro.

Book dit ophold nu og glæd dig til alle tiders ferie!