Del
Vælg mellem 0 tilbud
Book et ophold på et feriecenter på Sjælland
På den sydlige del af Sjælland byder Eventyrslottet Gavnø på et væld af oplevelser. Tag børnene med til en super hyggelig dag.
Sjælland byder velkommen til ferieoplevelser på første klasse for hele familien.

Feriecenter Sjælland

Den nordlige del af Sjælland er et af landets mest populære ferieområder. Her finder du Gilleleje FerieCenter, der er opført i fredelige og naturskønne omgivelser, lige ned til sandstrandene ved Kattegat. Feriecentret er et meget familievenligt sted, der har mange forskellige tilbud og aktiviteter til børnene.

Fra feriecentret er der ikke så langt til Rusland. Der er dog ikke tale om det store land mod øst, men derimod om et dejligt naturområde af samme navn. Her ligger et museum, hvor skulptøren Rudolph Tegners værker er udstillet.

Tegner, der var inspireret af Antikkens mestre, opholdt sig flere gange i Grækenland, Frankrig og Italien. Han tegnede selv museet og den omgivende park, der afgjort er et besøg værd.

Det samme gælder den nærmeste større by, Hillerød. Byens største attraktion er uden sammenligning Frederiksborg Slot. Det smukke renæssanceslot er opført i en sø – og omkring søen findes en kunstfærdigt udført og særdeles velholdt park.

Slottet danner nu rammen om Nationalhistorisk Museum. Her findes billeder og fotografier af en lang række personer og begivenheder, som igennem tiden har haft indflydelse på Danmarks historie. Det eventyragtige slot er bestemt en udflugt værd.

På den sydlige del af Sjælland kan I tage på et skønt ophold ved Karrebæksminde sydvest for Næstved. Her finder I en utroligt børnevenlig sandstrand med lavt vand. Karrebæksminde er desuden et glimrende udgangspunkter for ture til den lange række af attraktioner, der findes i lokalområdet.

I Nykøbing F, kun få minutters kørsel mod nord, byder Middelaldercentret på et væld af spændende oplevelser. Rejs tilbage i tiden og oplev ridderturneringer, riddershows, markeder, katapulter og meget, meget mere. Der er gjort meget ud af at gøre stedet så børnevenligt som muligt, så du kan godt regne med at I alle sammen får alle tiders dag her.

I Krokodille Zoo, der ligeledes findes på Falster, findes verdens næststørste samling af krokodiller og alligatorer. De lever sammen med fugle, øgler, skildpadder, store kvælerslanger og mange andre dyr fra de tropiske egne af verden. Stedet er helt sikkert et besøg værd; man kan ikke undgå at blive fascineret af dyrene.

Andre attraktioner er forlystelsesparken BonBon-Land, Gavnø Slot ved Karrebæksminde, Knuthenborg Safaripark på Lolland, og selvfølgelig også Møns Klint, der udgør den østlige ende af øen.

Book dit ophold nu og glæd dig til alle tiders ferie!