Del
Vælg mellem 13 tilbud
Book et ophold på et feriecenter i Silkeborg
En sejltur på Silkeborgsøerne med den gamle hjuldamper Hjejlen er slet ikke til at komme uden om, når turen går til den skønt beliggende by i Søhøjlandet. Foto: Mikkel Grabowski.
Silkeborg er en del af det smukke Søhøjland, der er beliggende midt i Jylland. Området er præget af maleriske søer, der er omgivet af høje, grønne bakker.

Feriecenter Silkeborg

I disse naturskønne omgivelser finder du Feriecenter Søhøjlandet, der er et oplagt valg for alle børnefamilier. Her findes et moderne badeland, et ridecenter og mange andre aktiviteter – ja selv en kælebakke, der er åben hele året!

Fra feriecentret tager det ikke mange minutter at køre ind til centrum af Silkeborg. Her venter et charmerende gågademiljø med mange butikker, restauranter og cafeer. En af byens største attraktioner holder til i havnen. Det drejer sig om hjuldamperen ”Hjejlen”, der har sejlet imellem Silkeborg og Himmelbjerget lige siden 1861.

I takt med udviklingen er antallet af anløbssteder blevet udvidet. I dag er første stop således det meget populære oplevelsescenter AQUA Ferskvands Akvarium. Her findes stort set alle de dyr, der lever i omkring danske åer og søer, blandt andet snoge, hugorme, frøer, tudser, salamandere, oddere, bævere, mink og mange andre dyr. Der går nemt nogle timer med at opleve det hele.

Book dit ophold nu og glæd dig til alle tiders ferie!