Del
Vælg mellem 6 tilbud
Book et ophold på et feriecenter i Søndervig_121-22-1457
Søndervig strand er en skøn sandstrand - glæd jer til nogle dejlige timer ved vandet.
Søndervig hører til blandt de mest eftertragtede ferieområder langs Vesterhavet. Det er beliggende i det nordvestlige hjørne af Ringkøbing Fjord, cirka 10 minutters kørsel fra Ringkøbing.

Feriecenter Søndervig

Feriecentrene i Søndervig ligger således kun et stenkast fra vandet – uanset om du foretrækker Vesterhavet, eller det afskærmede og derfor mere rolige vand i Ringkøbing Fjord.

Det største af de to feriecentre er Feriecenter Søndervig, der byder på mange forskellige aktiviteter og tilbud til hele familien. Blandt disse er et stort subtropisk badeland med sauna, et særligt bassin for små børn og spabad.

Desuden kan du her forkæle dig selv med et tyrkisk bad, der er en afslappende og rekreativ form for wellness. Som gæst på Feriecenter Klitten kan du mod en mindre betaling få adgang til de samme faciliteter.

Feriecentrene i Søndervig er glimrende udgangspunkter for udflugter til den perlerække af attraktioner, der findes i lokalområdet. Blandt disse er Jyllands Park Zoo, hvor børnene selv kan prøve at fodre nogen af dyrene – dog kun med særlige foderblandinger, som kan købes på stedet.

Her findes også et stort legeland med både, rutsjebane, ponyridning, en måne-og hestekarrusel og en næsten 700 kvadratmeter stor hoppepude. Andre attraktioner er bl.a. Dansk Veteranflysamling i Stauning og Strandingsmuseet i Thorsminde.

Book dit ophold nu og glæd dig til alle tiders ferie!