Del
Vælg mellem 2 tilbud
Book et ophold på et feriecenter ved Ringkøbing Fjord
Så er det tid til en pause på cykelturen ved Ringkøbing Fjord. Foto: Panorama/Niclas Jessen.
Glæd jer til at skønt ophold med masser af sjov for hele familien i naturskønne omgivelser.

Feriecenter Ringkøbing Fjord

Ringkøbing Fjord er beliggende i den vestlige del af Jylland. Det eneste der adskiller fjorden fra Vesterhavet er den smalle landtange, der hedder Holmsland Klit. De to feriecentre i denne del af landet findes sydøst for fjorden.

Bork Havn ligger lige ud til vandet, mens SeaWest ligger nogle kilometer inde i landet, ved Nr. Nebel. Begge feriecentre er glimrende udgangspunkter for alle tiders ferie i denne naturskønne del af Danmark.

Der er ikke mange minutters kørsel til strandene ved Vesterhavet, så det kan sagtens lade sig gøre at nyde livet i det varme sand. Blandt de attraktioner der findes i lokalområdet kan nævnes Ravmuseet i Oksbøl.

Her kan du se hvordan ravet egentlig blev skabt for mange år siden – og du kan se flere millioner år gamle insekter, som i fortiden blev fanget i en klump harpiks, som siden blev forvandlet til rav, Det er en spændende oplevelse for hele familien.

Nogle kilometer mod nord, i Stauning, findes Danmarks Veteranflymuseum. Her findes en 7600 kvadratmeter stor udstilling med 50 danske og udenlandske luftfartøjer fra perioden 1911 og frem til 2000. Samlingen, der omfatter svævefly, veteranfly, jagerfly og helikoptere er afgjort et besøg værd. Det er stort set altid åbent, dog med undtagelse af vintermånederne.