Del
Vælg mellem 6 tilbud
Book et ophold på et feriecenter i Ribe
Ribe er Danmarks ældste by - og mange vil mene at det også er den mest charmerende. Glæd jer til at opleve den særlige stemning i de atmosfærefyldte gader med de gamle huse. Foto: Kim Wyon.
Glæd jer til at opleve Danmarks ældste by, som byder på et flot og utroligt charmerende gammelt bymiljø, lige ud til Vadehavet.

Feriecenter Ribe

Ribe er beliggende i den sydvestlige del af Danmark, omtrent halvvejs mellem Esbjerg og Skærbæk. I begyndelsen af 700-tallet blev der anlagt en handelsplads ved en å på dette sted. Handelspladsen blev siden til købstaden Ribe, der voksede op omkring åen.

Der er dermed tale om en Danmarks ældste byer. Den særlige og meget charmerende atmosfære er dog bevaret, hvilket du selv vil opleve under dine gåture i byens gader.

Rådhuset og Ribe Domkirke er blandt de seværdigheder, der simpelthen skal opleves under opholdet på det centralt beliggende feriecenter i Ribe. I Domkirken findes Borgertårnet, som slet ikke er til at komme uden om. Der er næsten 250 trin til toppen, men udsigten herfra er simpelthen fantastisk. Andre attraktioner er Ribe Vikingecenter, Vadehavscentret og Museet Ribes vikinger.

En udflugt til Vadehavet er en oplagt ide. Det er en forfriskende oplevelse at gå en tur langs strandkanten – og der er gode muligheder for at se sæler. Her kan man af og til også opleve det særlige naturfænomen ”Sort Sol” som opstår, når enorme mængder af fugle blokerer for sollyset.

I kan også samle østers eller tage med traktorbus til en af de fredeligste øer i Danmark, Mandø. I kan også tage med en af de guidede ture, som Vadehavscentret arrangerer året rundt.

Book dit ophold nu og glæd dig til alle tiders ferie!