Del
Vælg mellem 0 tilbud
Book et ophold på et feriecenter på Møn
Møns Klint er slet ikke til at komme uden om, når turen går til den hyggelige ø syd for Sjælland. Kig også ind i GeoCenter Møns Klint hvor der venter spændende historier og oplevelser. Foto: Kim Wyon.
Glæd jer til et skønt ophold hvor I kommer til at bo så tæt på vandet som det overhovedet er muligt; nemlig oven på det. Der er nem adgang til attraktioner, seværdigheder og bunkevis af dejlige ferieoplevelser.

Feriecenter Møn

Møn er den østligste af de tre store øer, der findes syd for Sjælland (de to andre er Lolland og Falster). Her findes det smukt beliggende Feriecenter Østersøen, der er opført op en kunstig ø. Du kommer ikke til at bo tættere på vandet – du bor faktisk lige oven på det! Der er en børnevenlig sandstrand lige ved siden af feriecentret og en udfordrende golfbane få kilometer væk.

I Nykøbing F, godt 80 kilometer mod vest, byder Middelaldercentret på et væld af spændende oplevelser. Rejs tilbage i tiden og oplev ridderturneringer, riddershows, markeder, katapulter og meget, meget mere. Der er gjort meget ud af at gøre stedet så børnevenligt som muligt, så du kan godt regne med at I alle sammen får alle tiders dag her.

På vejen dertil kører I forbi verdens næststørste samling af krokodiller. De lever i Krokodille Zoo sammen med fugle, øgler, skildpadder, store kvælerslanger og mange andre dyr fra de tropiske egne af verden. Stedet er helt sikkert et besøg værd; man kan ikke undgå at blive fascineret af dyrene.

Book dit ophold nu og glæd dig til alle tiders ferie!