Del
Vælg mellem 9 tilbud
Book et ophold på et feriecenter i Hirtshals
Fodringstid i Nordsøen Oceanarium. Foto: John Sommer.
Hirtshals ligger i den vestlige del af Nordjylland, få kilometer nord for Hjørring. Glæd jer til at skønt ophold med masser af sjov for hele familien i naturskønne omgivelser.

Feriecenter Hirtshals

Her findes en af de bedst besøgte attraktioner i Danmark, Nordsømuseet. Oplev omkring 70 forskellige fiskearter fra Nordsøen på tæt hold. I det 4,5 millioner liter store oceanarium kan du oven i købet se hele stimer af fisk der svømmer rundt på samme måde, som de ville gøre i det fri.

Her findes også et sælarium og forskellige udstillinger, der viser fiskens vej fra havet til spisebordet. Der er mange aktiviteter for børnene undervejs – og der findes en stor og veludstyret legeplads tæt ved sælariet. Nordsømuseet er en både sjov og lærerig oplevelse for hele familien.

Med Hirtshals som udgangspunktet for din ferie er det temmelig nemt at komme rundt til alle de attraktioner og seværdigheder, der findes i toppen af Danmark. Det drejer sig blandt andet om Fårup Sommerland ved Blokhus, Ørnereservatet og Råbjerg Mile ved Skiveren, og selvfølgelig også om kronjuvelen i det nordjyske ferieland, Skagen.

Book dit ophold nu og glæd dig til alle tiders ferie!