Del
Vælg mellem 0 tilbud
Book et ophold på et feriecenter på Falster
Det smukke og flade landskab på Falster er som skabt til cykelture sammen med børnene - og der er selvfølgelig altid tid til en pause. Foto: Østdansk Turisme.
Falster er den midterste af de tre store øer, der findes syd for Sjælland. . Det største ferieområde på Falster er uden sammenligning Marielyst. Her ligger to familievenlige feriecentre, der begge giver adgang til de dejlige strande, der findes langs Østersøen.

Feriecenter Falster

De to feriecentre er glimrende udgangspunkter for en dejlig, afslappende ferie på stranden. Her kan I svømme, soppe og bygge sandslotte til den store guldmedalje. Når børnene synes at der skal ske noget mere, er der heldigvis masser af spændende udflugtsmål i lokalområdet.

Det nærmeste er Middelaldercentret, der er beliggende i Nykøbing F. Her bliver man ført mange århundreder tilbage i tiden – helt tilbage til dengang, da konger og riddere herskede. Der er lagt stor vægt på at alt skal være så familievenligt som muligt, så der er masser af aktiviteter og tilbud, som er rettet mod familiens yngste medlemmer.

Omtrent en halv times kørsel mod nord findes verdens anden største samling af krokodiller. De lever i Krokodille Zoo sammen med fugle, øgler, skildpadder, store kvælerslanger og mange andre dyr fra de tropiske egne af verden. Stedet er helt sikkert et besøg værd; man kan ikke undgå at blive fascineret af dyrene.

Book dit ophold nu og glæd dig til alle tiders ferie!