Del
Vælg mellem 10 tilbud
Book et ophold på et feriecenter i Ebeltoft
Ebeltoft er en utroligt hyggelig og charmerende by; her er det er kig ned ad Overgade. Foto: Destination Djursland.
Ebeltoft er smukt beliggende på den sydlige del af Djursland. Glæd jer til et skønt ophold med nem adgang til pragtfulde strande og oplevelser i stribevis.

Feriecenter Ebeltoft

Tæt ved byen finder du Øer Maritime Ferieby, der er opført i en kunstig lagune. Feriecentret består af syv mindre enheder, der er forbundet med hinanden via broer. Der er kun få minutters gang til stranden, og da der også findes en indendørs swimmingpool, er stedet lige sagen for alle der elsker vand og vandsport.

Øer Maritime Ferieby er et glimrende udgangspunkt for udflugter til den perlerække af attraktioner, der findes på Djursland. Der er for eksempel ikke mange kilometer til Ree Park – Ebeltoft Safari, hvor du kan møde dyr fra fem verdensdele.

Safariparken er delt op i tematiserede områder, der afspejler disse fem verdensdele. Her lever godt 800 dyr, fordelt på næsten 100 forskellige arter. Det drejer sig om alt lige sorte bjørne og hvide ulve fra Nordamerika til geparder og strudse fra Asien.

Skal der mere fart over feltet, er en tur til Djurs Sommerland lige sagen. En af de mest kendte forlystelser er rutsjebanen ”Piraten”, der i 2009 blev kåret som nummer 5 af verdens 400 bedste rutsjebaner. ”Piraten” er den største rutsjebane i Danmark – og med en fart på 90 kilometer i timen er den også den hurtigste.

Der findes dog også mere fredelige forlystelser i parken, der omfatter flere tematiserede områder: Piratland, Sommerland, Vandland, Cowboy- og Indianerland, Lilleputland, Afrikaland og Mexicoland.

Book dit ophold nu og glæd dig til alle tiders ferie!