Få overblikket over gode tilbud på feriecentre i hele Danmark
Del
Vælg mellem 111 tilbud
Book et ophold på et feriecenter i Danmark_Depositphotos_24640291_m-2015
Så er det ferietid!
Vælg et feriecenter i den del af Danmark du helst vil opleve, og glæd dig til en skøn og afslappende ferie sammen med familie.

Feriecenter Danmark

Vælg mellem ophold på feriecentre i hele Danmark og glæd dig til alle tiders skønne og afslappende ferie sammen med familien. Uanset hvilket feriecenter du falder for, venter der mange sjove og underholdende timer for børn i alle aldre.

Sus ned ad vandrutsjebanerne i badelande, hyg jer på legepladserne eller se hvem af jer der kan tage flest kegler på bowlingbanen. Et feriecenter betyder adgang til underholdning for alle; og det hele ligger så at sige lige uden for jeres dør.

Se ophold på feriecentre i Danmark med badeland her
[indsæt billede af badeland]
Se ophold på feriecentre i Danmark med badeland her

Få en fængslende familieferie på et feriecenter

Advarsel! Det kan være farligt at besøge Feriecentersidens feriecentre i Danmark eller Tyskland. Man risikerer nemlig at få svært ved at komme derfra igen. Det ved Line Nygaard efter sit ophold i en hyggelig og velindrettet feriebolig på Feriecenter Øster Hurup med familien.

”Vi kom ikke så meget i området, da der var næsten alt, hvad vi havde brug for ved feriecenteret: badeland, legeplads, klappe-geder, bænke, havudsigt . Det er et billigt og perfekt sted til familier. Vi skal helt sikkert derop igen,” siger Line Nygaard.
Kirsten Köneke kom stort set heller ikke væk fra feriecentret Søhøjlandet ved Gjern i Midtjylland i bededagsferien.

”Vi havde to børn med på fem og syv år. De var vildt begejstrede for både den udendørs hoppeborg og et meget fantasifuldt indendørs tumlerum for mindre børn. Der var også en meget fin udendørs legeplads med klatreting og trampoliner. Sammen med vandlandet nåede vi ikke meget mere,” siger Kirsten Köneke.

Hun understreger, at et feriecenter også har noget at byde på for de større børn. ”For større børn var der arrangeret mange gode ting i den fantastiske natur - guidede naturture, mountainbike, kælkning på kunstig bane, ridning,” fortæller Kirsten Köneke. Hun giver topkarakter til både bolig, omgivelser og service på det feriecenter, hvor hun og familien boede.

”Husene var godt placeret med god plads omkring i det flotte landskab. Gode spadsereture for voksne i Gjern Bakker - flot skovområde. Alt fungerede, og vi var meget glade for vores ophold - en rigtig god familieferie,” understreger Kirsten Köneke.

Book dit ophold nu og glæd dig til alle tiders ferie!