Se tilbud på feriecenterophold i Blåvand
Del
Vælg mellem 0 tilbud
Book et ophold på et feriecenter i Blåvand_130-P32351
Glæd jer til at opleve den dejlige sandstrand ved Blåvand.
Blåvand er et pragtfuldt ferieområde i den sydvestlige del af Danmark, hvor I finder nogle af landet bedste strande.

Feriecenter Blåvand

I dette naturskønne område, der ligger ganske få kilometer fra landets vestligste punkt, venter nogle af de fineste sandstrande langs den jyske vestkyst. Nyd livet på stranden, tag en dukkert, sop i vandkanten sammen med børnene, eller hjælp dem med et bygge et fint sandslot.

For familier med mindre børn er en udflugt til Blåvand Minizoo en oplagt ide. Den ligger omtrent halvvejs mellem Blåvand og Ho, så uanset hvilket feriecenter du vælger, tager det ikke mange minutter at køre dertil. Blåvand Mini Zoo er en lille og hyggelig zoologisk have med klappedyr, almindelige husdyr og forskellige eksotiske dyr.

Her findes omkring 400 dyr, fordelt på cirka 80 forskellige arter. Blandt dyrene er afrikanske hyæner, store kænguruer fra Australien og den enormt store europæiske bison. Det er en spændende at se disse dyr fra andre dele af verden – men familiens yngste medlemmer vil formentlig synes at afdelingen med kaniner, marsvin, geder og ponyer er mere spændende; her må man nemlig klappe dyrene.

Book dit ophold nu og glæd dig til alle tiders ferie!