Del
Vælg mellem 0 tilbud
Book et ophold på et feriecenter ved Bønnerup Strand
Bønnerup Strand er bare skøn!
Bønnerup Strand er beliggende på den centrale, nordlige del af Djursland. Her finder du det komfortable feriecenter Kattegat, der er et glimrende udgangspunkt for en indholdsrig ferie.

Feriecenter Bønnerup Strand

Her er du nemlig ikke alene tæt på stranden – men også på den perlerække af store attraktioner, som findes på Djursland.

Der er for eksempel ikke mange kilometer til Ree Park – Ebeltoft Safari, hvor du kan møde dyr fra fem verdensdele. Safariparken er delt op i tematiserede områder, der afspejler disse fem verdensdele. Her lever godt 800 dyr, fordelt på næsten 100 forskellige arter. Det drejer sig om alt lige sorte bjørne og hvide ulve fra Nordamerika til geparder og strudse fra Asien.

Blandt de øvrige attraktioner er Glasmuseet i Ebeltoft der udstiller moderne glaskunst. Her findes cirka 1500 værker, skabt af 700 kunstnere fra 40 lande. Andre attraktioner er Kattegatcentret i Grenå, Skandinavisk Dyrepark, Djurs Sommerland og Randers Regnskov. Der er kort sagt lagt op til en ferie med masser af indhold og spændende oplevelser.

Book dit ophold nu og glæd dig til alle tiders ferie!