Del

Oversigt

Billeder

Beskrivelse

Lemvig Feriecenter - udsigt til en skøn ferie!
På Lemvig Feriecenter har hele familien udsigt til en skøn ferie. Her bor I i hyggelige ferieboliger med solterrasse eller overdækket balkon – mange af dem med direkte udsigt over Limfjorden. Her har I rig mulighed for at få dyppet tæerne. På den børnevenlige strand kan I bade, surfe og spille beachvolley, og hjemme på feriecenteret kan I nyde det store, indendørs poolområde med spa, sauna og tyrkisk dampbad.

Som gæst på Lemvig-egnen er der meget at tage sig til. Besøg den hyggelige marina og strandpromenade, eller tag til Danmarks største skovdistrikt, Klosterheden, hvor I kan være heldige at se Danmarks eneste bævere. Gå på jagt efter kunsthåndværk, besøg arbejdende værksteder, lær om kysten på Kystcentret og meget andet. I kan også tage en tur til det betagende Vesterhav, som ligger kun 15 km fra feriecentret.

Bemærk! - Da alle husene har individuelle ejere, kan indretning og udstyr variere fra hus til hus. De viste billeder afspejler ikke alle husenes indretning og udsmykning.

Faciliteter
Indendørs

Swimmingpool
Tyrkisk dampbad
Børnebassin
Legerum
Bordtennis
Kuglebad
Kursuslokale
Møntvaskeri

Udendørs
Legepladser
Hoppepude
Junglesti
Basketballbane
Beachvolleybane
Boldbane
Petanquebane
Tennisbane

Visse faciliteter er mod betaling

Området omkring Lemvig Feriecenter
På Lemvig bor du klods op af den stemningsfyldte lystbådehavn og den dejlige badestrand. Her er havudsigt fra stort set hele området.

Lemvig
Du kender ikke Jylland før du har aflagt Lemvig et besøg. Den hyggelige provinsby, der er stor nok til at byde på det meste: Limfjorden, Vesterhavet og Danmarks eneste bævere. Den sidste istid har ved Lemvig skabt V-formede kløfter og stejle skrænter, som giver byen sine stejle gader. Men her er også strandpromenade, marina og hyggelig havn. Det hele så gæstfrit og indbydende, at mange gæster vælger at vende tilbage hertil gang på gang. Lemvig var model for tegneserien "Livets gang i Lidenlund", og det forstår man, når man har besøgt den. Og hvorfor ikke bo godt, når man er her? Allerhelst på feriecenter Lemvig med den gode komfort. I Limfjorden ligger der mange små og større øer. Den største er Mors med købstaden Nykøbing. Øen byder på et flot naturlandskab, og som et glimrende eksempel herpå kan nævnes Hanklit. Skrænten ligger blottet ud mod havsiden og er med sine 67 m Danmarks højeste mólerskrænt. Móleret består overvejende af mikroskopiske algeskaller, der har aflejret sig gennem årtusinder og i istiden er ført hertil og presset op som klint. Besøg Struer, som er en af Danmarks yngste købstæder, idet den først opnåede denne værdighed i 1917. Endnu i 1801 boede der kun 53 mennesker ved Struer Ladeplads, som imidlertid kom ind i en udvikling efter Aggertangens gennembrud 1825. Her findes også Bovbjerg med sin stejle kyst og Bovbjerg Fyr der blev bygget i 1877 på klintens højeste punkt. Det blev kalket rødt, for at søfolkene ikke skulle forveksle det med kirketårnene i Trans og Ferring. Fra det 26 m høje fyr er der en imponerende udsigt ud over Vesterhavet, og mod land kan man tælle 18 kirker. Thyborøn ligger lidt mod nord og er Danmarks næststørste fiskerihavn. Besøg også Jyllandsakvariet, oplevelsescenter Vestkysten m.m.

 

Top-attraktioner i området
- Legoland
- Givskud Zoo
- Jyllands Park Zoo
- Fiskeri- og søfartsmuseet
- Fun og Action
- Fun Bike Tours
- Ringkøbing Museum
- Esbjerg Museum
- Blåvand Badeland
- Blåvand Zoo
 

Faciliteter

 • Afstande

  Golfbane
  200 m
  Hav/fjord
  300 m
  Indkøb
  2 km
  Køretid LEGOLAND (min.)
  120
  Restaurant
  1 km
  By
  2 km
 • Aktiviteter

  Beachvolley
  Ja
  Grillplads
  Ja
  Petanque/boule
  Ja
  Tennisbane ude
  Ja
 • Børneaktiviteter

  Aktivitetsrum/legerum
  Ja
  Børnebassin
  Ja
  Hoppepude
  Ja
  Legeplads
  Ja
 • Indretning

  Møntvaskeri
  Ja
  Restaurant
  Ja
 • Velvære

  Dampbad
  Ja
  Sauna
  Ja
  Solarium
  Ja
  Spabad
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Swimmingpool ude
  Nej
  Badeland
  Nej