Del

Oversigt

Beskrivelse

Om Fyrklit Feriecenter
Naturen ved Hirtshals kan tage pusten fra de fleste. Nyd den i fulde drag fra Feriecenter Fyrklit, hvor der er direkte havudsigt fra de fleste lejligheder, eller når I går på opdagelse i det spændende klitlandskab lige udenfor døren. I bor i dejlige, velindrettede ferielejligheder med fri adgang til alle faciliteter. Den store, lyse swimmingpool har en skøn glasoverdækket solterrasse og et dejligt selvstændigt børnebassin, sauna, udendørs swimmingpool og selvfølgelig et dejligt badeland, forbeholdt feriecentrets gæster, med 37 meter tunnelrutschebane. Hvem tager den første tur?

Herudover har feriehotellet et helt hus for sig selv, til alle de mange indendørs aktiviteter, som f.eks. bordtennis, billard og et kæmpestort legerum.

Bemærk! - Da alle husene har individuelle ejere, kan indretning og udstyr variere fra hus til hus. De viste billeder afspejler ikke alle husenes indretning og udsmykning.

Faciliteter
Indendørs

· Badeland
· Vandrutsjebane
· Bordtennis
· Billard
· Café
· Dart
· Gratis internet i receptionen
· Legerum
· Vaskeri


Udendørs
· Badminton
· Basketball
· Boccia
· Bordtennis
· Boule
· Crocket
· Fodboldgolfbane
· Klappegeder
· Grillplads
· Hoppepude
· Legeplads
· Minigolf
· Mooncars
· Petanquebane
· Skak
· Stylter
· Tennis
· Trampolin

Visse aktiviteter er mod betaling

Området omkring Feriecenter Fyrklit i Hirtshals
Feriecenter Fyrklit ligger midt i den dejlige nordjyske natur og direkte på stranden. Fra de fleste ferielejligheder er der havudsigt. Der er kun en kort køretur til Nordeuropas største akvarium Nordsøen og mange andre sjove nordjyske attraktioner.

Hirtshals Fyr
Besøg det imponerende fyr der ligger lige ved siden af Feriecenter Fyrklit. Her kan du nyde udsigten over Vesterhavet, Hirtshals og Feriecenter Fyrklit. Fyret stammer fra 1863 og er stadig i drift. Det er muligt at komme op i fyret.

Hirtshals
Lige rundt om fyret og ned ad en hyggelig sti finder I Hirtshals By, hvor havnen summer af liv. Her kan I se fiskekutterne komme ind med morgenens fangst - og lære nye sider af det danske sprog at kende på den berømte fiskeriauktion. I kan også gøre en indsats for kondien på den 7 km lange afmærkede sti - eller bare dase i klitterne og forberede jer til næste dags ferieglæder. De mange attraktioner venter også. Læg f.eks. vejen forbi Hirtshals travle havn, hvor der altid er masser af liv. Eller tag på Nordsøen og oplev Europas største akvarium. Skagen trækker også - med sine gule huse, hyggelige restauranter og Grenen, hvor Skagerak og Kattegat mødes. Besøg også Nordjyllands Kunstmuseum, som er tegnet af Elissa og Alvar Aalto samt Baruèl og færdigbygget 1972. Læg vejen forbi indkøbsbyen Hjørring. Skønt byen har en gammel historie, bærer den ikke særligt ydre præg heraf, men i Vendsyssels historiske Museum kan man fornemme noget af det gamle Hjørring og af landsdelen i øvrigt. Museet omfatter flere bygninger og rummer bl.a. meget fine oldsagssamlinger, middelalderlig kirkekunst, almueting og landbrugsredskaber. I Hjørrings nordlige udkant ligger Hjørring Bjerge, lyngbakker med god udsigt mod kystlandet.

Top-attraktioner i området
- Fårup Sommerland
- Jyllandsakvariet Thyborøn
- Utzon Center
- Maritimt Oplevelsescenter
- Kunstens Museum Of Modern Art
- Ørnereservatet
- Family Farm Fun Park
- Action House
- Middelaldercenteret
- Museumscenter Hanstholm
- Kystcenteret Thyborøn

Faciliteter

 • Afstande

  Golfbane
  7 km
  Hav/fjord
  800 m
  Indkøb
  1,3 km
  Køretid LEGOLAND
  175
  By
  1,5 km
 • Aktiviteter

  Dyrefold/klappedyr
  Ja
  Badminton ude
  Ja
  Dart
  Ja
  Grillplads
  Ja
  Petanque/boule
  Ja
  Tennisbane ude
  Ja
 • Børneaktiviteter

  Aktivitetsrum/legerum
  Ja
  Børnebassin
  Ja
  Hoppepude
  Ja
  Legeplads
  Ja
  Mooncars
  Ja
  Trampolin
  Ja
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Møntvaskeri
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Velvære

  Sauna
  Ja
  Spabad
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Badeland
  Ja