Del

Oversigt

Beskrivelse

Om Feriecenter Kysthusene i Gilleleje

Her bor du og familien direkte ud til Kattegat, hvor sandstrandene og skrænterne indbyder til aktiviteter for hele familien.

De hyggelige feriehuse ligger lyst og luftigt midt i den nordsjællandske natur, og flere af dem har udsigt til havet. Danland Gilleleje har etableret en særlig renseplads til lystfiskere. I den livlige handelsby, Gilleleje, har man formået at bevare størstedelen af det gamle fiskerlejes små stræder og idylliske, stråtækte huse. I har ikke langt til Københavns mange shopping og kulturtilbud, hvor I bl.a. kan få rørt hjernemusklerne i Eksperimentariet og få en eventyrlig dag for hele familien i Tivoli.

Bemærk - Boligerne er privatejerede. Møbler, terrassemøbler, udstyr og service hører til de enkelte boliger og må derfor ikke flyttes fra huset
Centret og alle boliger er RØGFRI !

Husdyr: Antallet af boliger, hvor husdyr er tilladt, er begrænset, og en booking med husdyr er derfor altid på forespørgsel - også selvom der modtages en bookingbekræftelse (denne gælder udelukkende boligtypen). Først når vi sender en sep. bekræftelse for husdyr er bookingen bindende og lejen skal indbetales.

Faciliteter
Indendørs
Swimmingpool · Sauna · Bordtennis · Poolbord · Spillehal · Restaurant * · Café * · Møntvaskeri ·  Gratis internet i alle ferieboliger (men begrænset mulighed for download og streaming)

Udendørs
Swimmingpool · Børnebassin · Legeplads · Petanque · Hoppepude · Boldbaner · Fiskerenseplads

Faciliteter med kursiv skrift er mod betaling

Restaurantes og caféens åbningstider
24. juni - 11. august:
10:00 - 21:00.

 

Hvad skal jeg opleve i og omkring Gilleleje?

Gilleleje Feriecenter ligger i naturskønne omgivelser nær stranden på Nordsjælland. Når du holder ferie i Gilleleje, skal du opleve:

 • Gilleleje - den charmerende ferieby. Du kan slentre rundt i Kulturhavnen, gå ture langs Gilbjergstien, besøge byens butikker og velsmagende spisesteder.
 • Helsingør, hvor Kronborg Slot tordner frem. Byen byder også på det M/S Søfartsmuseum, der er tegnet af tegnestuen BIG, gode shoppingmuligheder og spisesteder. Du kan også slå et smut til svenske Helsingborg med færgen fra Helsingør.
 • København - Hovedstaden og alle dens attraktioner ligger inden for køreafstand af feriecentret. Her kan du besøge charmerende, brostensbelagte Christianshavn, Operaen, Strøget, Tivoli, Rådhuspladsen, Amalienborg, Nyhavn osv.
 • De sjællandske slotte. På Sjælland finder du flere kendte slotte som Fredensborg, Frederiksborg og Eremitageslottet.


Området omkring Gilleleje Feriecenter
I Gilleleje er et sprudlende liv specielt om sommeren. På havnen er der stor aktivitet, hvor du kan købe friske fisk eller jomfruhummere direkte fra fiskerbådene, eller du kan handle hos en af havnens fiskehandlere og på Røgeriet. Der er mange borde og bænke på havnen, hvor du kan indtage frokosten og følge med i det farverige folkeliv.

Nordsjælland har et mangfoldigt tilbud af oplevelsesmuligheder. Vandre- og cykelture, Esrum Kloster der byder på 800 års historie med en række events for børn og voksne herunder Riddermarkedet. Nordsjælland har sine 3 flotte slotte: Frederiksborg Slot i Hillerød, Fredensborg Slot samt Kronborg Slot i Helsingør.

Gilbjegstien
Danmarks smukkeste vandresti med panoramaudsigt til Kullen i Sverige. Stien starter ved strandens blå badeflag i vest ved feriecentrets hus 151 og passerer hele feriecenteret mod øst til Sjællands mest romantiske fiskerby Gilleleje. I alt en pragtfuld tur på ca. 3 km i Danmarks skønneste natur. Er du morgenmenneske, så starter Fiskeauktionen kl. 7.00, ellers kan du til frokost på havnekajen nyde frisktilberedte fiskeretter fra Adamsen.

Nordsjælland er et kongerige for turister, der vil opleve imponerende slotte og smuk natur og kultur fra en cykelsadel. Kør fx langs Nordkysten, fra Hundested til Helsingør, som er præget af skønne strande, der kan måle sig med de bedste i Europa. Følg cykelrute 47 og oplev den danske riviera med de dejlige børnevenlige strande, hyggelige badebyer og maleriske fiskerlejer.

Øresundsakvariet

På Øresundsakvariet kan du på tæt hold opleve fisk og andre havdyr fra Øresund og de tilstødende havområder. Det er en fuldstændig ukendt verden, som udfolder sig på bunden af de danske have og fjorde. Børn (og voksne) kan klappe en fladfisk, holde et søpindsvin eller opleve, hvordan kammuslingerne "flygter" fra søstjernen i rørebassinet.
Og levestedsakvarierne viser lave strandbreder, stenbunden ved Grollegrund, de stejle klippesider ved Kullen og du kan se hvilke havdyr der holder til de forskellige steder.

Falkonergården

Oplev de klassiske rovfugle. Her kan I på tætteste hold opleve en tusindårig jagttræning af nogle af verdens mest spændende rovfugle som bl.a. vandrefalk, sakerfalk og den russiske steppeørn. Programmet tager 50 min. og indledes i en af den stråtækte gårds længer.
For flere informationer om åbningstider og forevisninger besøg deres hjemmeside.

Louisiana Kunstmuseum

Læg vejen forbi Danmarks førende museum for moderne kunst, beliggende i Humlebæk i Nordsjælland. Museet blev indviet i1958 og er et af Danmarks mest besøgte museer og blandt de ti mest besøgte turistattraktioner i Danmark. Louisiana er ikke kun en samling af nutidskunst, men også et spændende samspil mellem kunst, arkitektur og landskab.

Besøg Danmarks hovedstad København

København byder på et væld af oplevelser og kulturelle tilbud for både børn og voksne. Ud over de meste kendte som TIVOLI, ZOO og Strøget, finder du også mange spændende spisesteder, butikker og historier i hovedstadens mange områder og bydele. Fx Christianshavn med sine smalle brostensbelagte gader og hyggelige caféer langs kanalen. Eller Kødbyen på Vesterbro, et råt og trendy område med en blanding af barer, økologiske spisesteder og kunstgallerier side om side med slagterierne. Østerbro byder på brede boulevarder, designerbutikker og delikatesseforretninger. Her finder du også Fælledparken, hovedstadens største park.

Faciliteter

 • Afstande

  • Hav/fjord
   300 m
  • Indkøb
   1,5 km
  • By
   3 km
 • Børneaktiviteter

  • Børnebassin
  • Legeplads
 • Generelt

  • Byggeår
   1985
  • Renoveret
   2008
 • Indretning

  • Møntvaskeri
  • Restaurant
  • Røgfrit hotel
 • Velvære

  • Sauna
  • Swimmingpool inde
  • Swimmingpool ude