Del

Oversigt

Beskrivelse

Om Vigsø Feriecenter

Vigsø Feriecenter ligger i naturskønne omgivelser i Thy i Nordvestjylland nær Hanstholm og Limfjorden. Alle vores ferieboliger ligger tæt ved de fantastiske og børnevenlige strande i Vigsø Bugt. Her kan I opleve det fascinerende Vesterhav, både fra sin barske side med høje bølger og kraftig vind, og fra sin mere rolige side på en skøn og varm sommerdag. I Vigsø Feriecenter har I gratis adgang til vores badeland, hvor vandet altid er 28 grader og luften min. 30 grader. Tag derfor en tur ned af den 50 meter lange vandrutsjebane, slap af i spabadet og i varmtvandsbassinet eller få en ordentlig skyller under badelandets vandfald.

Ferieboligerne på Vigsø Feriecenter
Vigsø Feriecenter har i alt 174 ferieboliger med plads fra 2 personer og helt op til 12 personer. Alle ferieboligerne er tilsluttet fibernet og har derfor high speed internet og et væld af tv-kanaler. Begge dele er gratis for Danlands gæster.
Centeret er bygget op som 3 byer, A-, B- og C-byen. De tre hustyper har forskellig indretning. I flere huse er husdyr ikke tilladt, da husene er allergivenlige. Flere huse er privatejede og har derfor deres eget private særpræg.

Aktiviteter på Vigsø Feriecenter
Ud over vores indendørs badeland kan vi tilbyde en lang række aktiviteter for hele familien. I aktivitetsrummet har vi blandt andet bolsjekogning i sommerferien. Derudover kan vi tilbyde en lang række af andre aktiviteter såsom cykeludlejning, minigolf, motocross og tennis.


Bemærk! - Da alle husene har individuelle ejere, kan indretning og udstyr variere fra hus til hus. De viste billeder afspejler ikke alle husenes indretning og udsmykning.

Faciliteter
Indendørs
Badeland · Sauna · Spa · Waterballs · Fitness · Bordtennis · Legerum · Spillemaskiner · Aktivitetsværksted · Restaurant · Internet i alle ferieboliger

Udendørs
Motocross · Boldbaner · Tennis · Petanque · Forhindringsbane · Minigolf · Cykeludlejning · Dyrefold · Legepladser · Hoppepuder

Visse aktiviteter er mod betaling

* Aktivitetsværkstedet Bakkehuset er kun åbent uge 7, sommerferien og efterårsferien.
* Motorcross fra påske til og med uge 42, hver lørdag / I sommerferien flere gange
* Restaurantens åbningstider: Uge 25 - uge 32 / tirsdag - søndag 12:00 - 21:00

Top-attraktioner i Nordjylland
Fårup Sommerland
Jyllandsakvariet Thyborøn
Utzon Center
Maritimt Oplevelsescenter
Kunstens Museum Of Modern Art
Ørnereservatet
Family Farm Fun Park
Action House
Middelaldercenteret
Museumscenter Hanstholm
Kystcenteret Thyborøn

Faciliteter

 • Afstande

  Hav/fjord
  500 m
  Indkøb
  6 km
  By
  7 km
 • Aktiviteter

  Petanque/boule
  Ja
  Tennisbane ude
  Ja
 • Børneaktiviteter

  Aktivitetsrum/legerum
  Ja
  Børnebassin
  Ja
  Hoppepude
  Ja
  Legeplads
  Ja
 • Generelt

  Handicapvenligt
  Ja
 • Indretning

  Restaurant
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Udstyr

  Gratis WIFI
  Ja
 • Velvære

  Fitnesscenter
  Ja
  Sauna
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Swimmingpool ude
  Nej
  Badeland
  Ja