Del

Oversigt

Beskrivelse

Feriepark med hygge og naturoplevelser for hele familien
Landal Volendam Feriepark ligger i det smukke Nordholland helt ud til Markermeer. Vi har 6 forskellige typer ferieboliger fra 4-personers på 79 m2 til 6-personers på 97 m2. Heriblandt også handicapvenlige huse, hvor alt er tilpasset kørestolsbrugere, så det er muligt for alle at finde den perfekt feriebolig. Opholdet i ferieparken byder på masser af oplevelser, hvor hele familien kan være med.

OBS: Slutrengøring er inkluderet.

Aktiviteter inde og ude
Familiens vandhunde kan glæde sig til en dukkert i Markermeer. Er det lige friskt nok for jer, er der også andre muligheder. Ved siden af ferieparken ligger friluftsbadet Slobbeland, der også har en legeplads, og i Volendam ligger svømmebadet De Waterdam med både indendørs og udendørs svømmebaner og børnenes favorit; en pool med rutsjebane.
Ferieparken er også det oplagte udgangspunkt for cykelture gennem den herlige natur omkring Markermeer. I receptionen kan man leje cykler og finde kort med cykelruter, så man på gode cykelstier kommer gennem både moseområder og græsenge med får og køer, samt naturligvis helt tæt på vandet. Undervejs er det nemt at finde et perfekt sted at holde pause og nyde en picnic.

Mad og drikke
Bestiller I morgenbrød aftenen før, bliver den leveret direkte fra ovnen til morgenbordet i jeres feriebolig. Der er ingen restauranter i ferieparken, men til gengæld er der et stort og afvekslende udvalg af spisesteder lige i nærheden. På lystbådehavnen kan man nyde et godt måltid med udsigt til vandet, og i Volendams centrum kan man finde alt fra traditionelle hollandske retter til asiatiske og italienske. Gå heller ikke glip af en omgang fish & chips.

Oplevelser i nærheden
Fra bådebroen kun 300 meter fra ferieparken kan man tage med båd til den smukke tidligere fiskerby Marken, der er bygget på pæle ude på halvøen. Af andre interessante byer i nærheden kan nævnes Edam, en historisk by der nok er mest kendt for sine oste, og Monnickendam, der ud over at have den største lystbådehavn i Vesteuropa også byder på smukke historiske bygninger og monumenter.

Mere historie og seværdigheder finder man bl.a. på Volendams museum og Zaanse Schans.