Del

Oversigt

Beskrivelse

Feriecenter med hygge og sjov for hele familien
Landal Hoog Vaals ligger i de smukkeste opgivelser med floder og bjerge i Syd Limburg i et klima, der er mildere end i resten af Holland. VI har i alt 17 forskellige typer ferieboliger lige fra 2-personers på 80 m2 til 24-personers på 280 m2 med 12 soveværelser. Her er kort sagt en perfekt bolig, om I er afsted bare jer to eller har hele familien med. Ferieparken har masser af muligheder for aktivitet og samvær ude som inde for både store og små, så I kan se frem til en uforglemmelig ferie.

Stort indendørs badeland
Det store badeland har masser af sjov for store og små vandhunde. Bl.a. en 50 m lang vandrutsjebane, børnebassin og svømmebaner. I ferierne er der en skøn forhindringsbane, hvor børnene kan få timer til at gå. De voksne kan slappe af og se på fra liggestolene. Saunaen, det tyrkiske bad og beauty salonen frister med massage, velvære og diverse skønhedsbehandlinger. 

Aktiviteter inde og ude
Hvem kan ikke li’ en god familiedyst? Hos Landal Hoog Vaals kan I udfordre hinanden på bl.a. golfbanen, petanquebanen og basketballbanen, hvis I vil være udendørs. Indenfor kan I f.eks. vælge mellem bowling, bordtennis og badminton for blot at nævne et lille udpluk af de utallige aktiviteter. Familiens yngste kan glæde sig til Bollo klubben og Fun & Entertainment teamets sjove påfund. Det eventyrlige indendørs legeland og vores nye digitale spil skaber også stor glæde.

Mad og drikke
Selv om det kan være oplagt selv at stå for forplejningen i ferieboligen, er det også rart at lade sig forkæle med morgenmad, frokost eller middag på terrassen hos Timbers’ Brasserie. Man kan også nyde en kop kaffe på Café Jean eller købe snacks og take away hos De Smulgaard – eller handle ind i parkens shop. Kunne I tænke jer en hyggelig aften med raclette i ferieboligen, har vi alt, hvad I behøver til dette. Der er masser af muligheder i Landal Hoog Vaals, også for allergikere.

Oplevelser i nærheden
Mens I holder ferie i Landal Hoog Vaals, er det oplagt at besøge nogle af de mange seværdigheder og udflugtsmål, som det naturskønne område byder på. Det helt store hit er GaiaZoo, der er udnævnt til det bedste udflugtsmål i Holland i 2018. Zooen ligger blot 15 km fra ferieparken. De stemningsfyldte byer Liege, Maastricht og kejserbyen Aachen ligger alle inden for en kort køretur. Er I mere til et besøg på en vingård, et ølbryggeri eller et glaspusteri, så er dette også muligt. Egnen er kendt for sine grotter og huler, hvoraf Fløjlhulen Valkenburg aan de Geul er helt unik.

!!!! Mulighed for tilkøb af ønsket placering (om muligt), mod tillæg af DKK 223,- (euro 30,-)