Del

Oversigt

Beskrivelse

Feriepark med hygge og oplevelser for hele familien
Landal Rehrenberg ligger i de smukke bjerge i Salzburgerland i Østrig. De naturskønne omgivelser er et eldorado for alle, der kan lide at være aktive udendørs. Sommer som vinter. Ferieparken byder på masser af aktiviteter, og der er ikke langt til familievenlige seværdigheder. Vores ferielejligheder har alle den smukkeste udsigt over Glemmedal, og der er plads til alle, om I er to eller ti personer, der holder ferie sammen. Lejlighederne har brændeovn, så hyggen er i top, og der er adgang til sauna og udendørs opvarmet pool.

OBS: Slutrengøring er inkluderet.

En tur i vandet inde og ude
På Landal Rehrenberg feriepark kan I året rundt uanset vejr og lufttemperatur nyde den opvarmede udendørs swimmingpool. En unik oplevelse især på en vinterdag med frost og sne. Familiens yngste kan hygge sig i det indendørs soppebassin og i spaen. Efter en tur i vandet er det skønt at går i sauna. Bemærk at denne er tekstilfri. Wellness afdelingen indeholder både biosauna, alm. sauna, dampbad og et afslapningsrum, så det er nemt at komme helt ned i gear.

Aktiviteter inde og ude
Mens de voksne slapper af i wellness afdelingen, kan børnene glæde sig til at tage del i Fun & Entertainment teamets mange aktiviteter. Ude som inde. Bl.a. klatrevæg, boldspil og det store legeland og den kreative Bollo Klub. Området omkring ferieparken indbyder til cykel- og vandreture, og der er mange hyggelige muligheder for at nyde frokosten undervejs. I receptionen kan I få hjælp til at finde den helt rigtige rute, om I er til mountainbikes eller familiecykelture.

Mad og drikke
Om I vælger selv at tilberede jeres måltider i lejligheden, bestille take away eller besøge ferieparkens B&B Pizza og Pasta er naturligvis helt op til jer. I ferieparkens minishop kan I købe alt til morgenmaden, og en morgenmadspakke med lokale, økologiske produkter kan forudbestilles, så den står klar til jer, når I ankommer til ferieparken. Ferieparkens bar er også et hyggeligt sted at mødes og nyde en snack og drink.

Oplevelser i nærheden
Det er oplagt at besøge nogle af Salzburgerlands mange vandfald og naturparker. En cykeltur til Krimml vandfaldet kan med fordel kombineres med et besøg i WasserWunderWelt, hvor alt drejer sig om vand. Hohe Tauern National Park med de mest betagende naturoplevelser ligger kun 38 km fra ferieparken. Saalachtaler force og nature kaldes de to smukke kløfter, Vorderkaserklamm og Seisenbergklamm, og hulerne, Lamprechtshöhle, i Lofer – ca. 30 km fra ferieparken, og vil I gerne opleve vandets utrolige kræfter, kan I besøge den kunstige sø Kaprun. Et sikkert hit hos både børn og voksne er et besøg i Alpen Zoo, der huser mere end 200 dyr og 40 attraktioner.

!!!! Mulighed for tilkøb af ønsket placering (om muligt), mod tillæg af DKK 261,- (euro 36,-)