Del

Oversigt

Beskrivelse

Landal Elfstedenhart
Hyggelig feriepark i landlige omgivelser lige i hjertet af Friesland
Landal Elfstedenhart Feriepark er en forholdsvis lille feriepark beliggende tæt på Vadehavet og skønne naturoplevelser. Alle de 58 luksuriøse ferieboliger er bæredygtige, bygget i træ og beliggende på egen store grund helt ned til vandet. Om I er 2 eller 12 personer, har vi den helt rigtige feriebolig til jer. Alle boligerne har egen veranda, så I kan nyde opholdet både inden- og udendørs.

OBS: Slutrengøring er inkluderet.

Aktiviteter inde og ude
Ferieparkens indendørs legehjørne har mange timers sjov og leg for både små og større børn. Er I til aktivt udeliv, er I kommet til det helt rigtige sted. I Friesland er der vand alle steder, og vandsportsfans kan leje et SUP-board i ferieparken og begive sig på eventyr i området. På stranden ved Makkum kan man både kite- og windsurfe og bade. Vil I hellere i et subtropisk badeland, ligger et sådant blot 15 min. i bil fra parken.

Lystfisker kan benytte sig af ferieparkens fiskebro eller tage til Frieslands mange fiskesteder. Har I ikke selv cykler med, kan I leje disse i ferieparken og begive jer på tur i de skønne og fredelige omgivelser med bondegårde, landsbyer, marker og skov. Kommer I hertil om vinteren, skal I huske at tage skøjter med.

Mad og drikke
I ferieparkens kaffehjørne kan man købe kaffe, friskbagt brød og lokale lækkerier. Alle ferieboligerne har fuldt udstyret køkken, men vil I gerne slippe for at lave morgenmad, kan den bestilles i receptionen. Området har også flere gode restauranter beliggende 7 – 20 minutters kørsel i bil fra Ferieparken. Bl.a. Pizzeria Pingjum, De Tuut van Sneek og It Posthus i Makkum. Få yderligere tips i ferieparkens reception.

Oplevelser i nærheden
Friesland rummer masser af skønne udflugtsmål, som I kan besøge under jeres ophold i Landal Elfstedenhart Feriepark. Havnebyen Harlingen danner porten til Vadehavet. Ud over en gåtur på havbunden byder byen på mere end 600 historiske monumenter. Vil I tæt på kanaler og herskabshuse, er et besøg i Leeuwarden et must. Byen var Europæisk Kulturhovedstad i 2018. I kan også besøge vandsportsbyen Sneek, der har meget mere end vandsport at byde på. Mere historie og verdens ældste planetarium finder I i Franeker.