Del

Oversigt

Beskrivelse

Center Parcs De Eemhof
Middelhavsstemning ved Eemmeer Søen – et paradis for alle, der er vilde med vandsport

Nyd ferien med familien eller vennerne i Feriecenter Center Parcs De Eemhof. Her finder I lige den hytte eller lejlighed, der passer til jeres smag og pengepung – uanset hvor mange I er. Alle ferieboligerne er indrettet med god smag og de faciliteter, I har brug for.
Center Parcs De Eemhof byder på et utal af aktiviteter som bl.a. en cykelrute gennem en af Vesteuropas største skove og udsigt over den glimtende Eemmeer Sø. Samtidig tæt på de mange oplevelser i Amsterdam og Utrecht.

Aqua Mundo
Rigtig mange af aktiviteterne er med i prisen, og her er masser at vælge imellem både for yngre børn, teenagere og voksne legebørn. Hele familiens favorit er det store vandland Aqua Mundo med alle tænkelige faciliteter som f.eks.; børnepool, bølgebassin, rutsjebaner, Wild Water River, Turbo Twister og Jacuzzi.

Aktiviteter for alle aldersgrupper
For familiens yngste er zooen med de søde klappedyr et sikkert hit, og der er mange timers sjov på legepladsen. De lidt større børn kan spille bordtennis og fodbold, og teenagere har deres helt eget HangOut område med adgang forbud for voksne. Fisketure og strandture er sagen for hele familien.
Børne disco og koncerter, hvor børnene selv er på scenen, dukketeater, shows for børn og voksne og live musik – alt sammen er med i prisen. Foruden alle de gratis aktiviteter er der mulighed for tilkøb af f.eks. besøg i High Adventure Park, Action Factory, Escape Room, Segway, forskellige former for vandsport – som blot nogle få af de mange muligheder.

Indkøb og restauranter
Vil I gerne slippe for at lave mad, er der masser af restauranter at vælge imellem. Uanset om det er den lette frokost, buffet eller alt godt fra havet, pizza og pasta – så finder I nemt et sted, der tilgodeser familiens ønsker. Også på det charmerende Brasseri Zuiderzoet med udsigt til søen er børn velkomne. Der er faciliteter til at varme babymad i alle restauranter og på markedspladsen, så det er nemt at have de helt små med på ferie.

I feriecentrets butikker kan I købe dagligvarer, tøj, legetøj og sportsoutfit.

Oplevelser og seværdigheder i området:
• Dolfinarium, Harderwijk
• Spakenburg lørdagsmarked
• Kanalrundfart i Amersfoort
• Amersfoort Zoo
• Zoo Almere Jungle


 

Faciliteter

 • Aktiviteter

  Dyrefold/klappedyr
  Ja
  Paintball
  Ja
  Vanderobic
  Ja
  Beachvolley
  Ja
  Bueskydning
  Ja
  Dykning
  Ja
  Kanosejlads
  Ja
  Tennisbane ude
  Ja
  Vandcykling
  Ja
 • Børneaktiviteter

  Aktivitetsrum/legerum
  Ja
  Børnebassin
  Ja
  Børnediskotek
  Ja
  Legeland
  Ja
  Legeplads
  Ja
  Trampolin
  Ja
 • Generelt

  Parkeringsmuligheder
  Ja
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Restaurant
  Ja
 • Udstyr

  Gratis WIFI
  Ja
 • Velvære

  Massage
  Ja
  Sauna
  Ja
  Spabad
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Swimmingpool ude
  Ja
  Wellness
  Ja
  Badeland
  Ja