Del

Oversigt

Beskrivelse

Ferielejligheder Dreiklang: Harmoni og afslapning ved søen i Plön
Wellness og afslapning i harmoni med kroppen - det kan man opleve på ’Seehotel Dreiklang’ ved byen Plön i Holstensk Schweiz, et område med over 200 søer lige syd for Kiel, en times kørsel fra grænsen.

Ferielejligheder Dreiklang er et sted hvor man holder ferie og slapper af, men også plejer helbredet. Der bliver budt på udrensning og afgiftning af kroppen samt dejlige massager med æteriske olier i den smukke, 400 kvadratmeter store wellness-afdeling. Man kan nyde en stor pool, tre slags saunaer og mange forskellige former af behandlinger som massager, ansigtspleje eller thalasso (behandlinger med havvand).

Lejlighederne ligger lige ved én af de store søer rundt omkring Plön, hvor vandet er rent, lavt og børnevenligt. Lejlighederne er store, på op til 100 kvadratmeter med altan ud til søen, lille køkken (køleskab, 2 kogeplader, microovn) og rummelige badeværelser. Ideelt til familier med børn eller et ophold med venner.

Man er opmærksom på at servicere de danske gæster optimalt.

”To af vores medarbejdere taler dansk, menukortene er også på dansk og selvfølgelig giver vi tips til udflugter,” siger hoteldirektør Dieter Heymann.

Det kan for eksempel være et besøg på Plön Slot, som er byens vartegn. Ved en tur igennem Plöns gamle bydel kan man nyde de små gyder og bindingsværkshuse, hygge sig med jazz, vinfest eller teater. Den berømte Schleswig-Holsten Musikfestival finder også sted i Plön om sommeren.

Det er oplagt at opdage naturen i området. Man kan leje cykler på hotellet eller gå ture ved søerne. Der er heller ikke langt til Østersøens traditionelle badebyer, som Timmendorfer Strand og Travemünde.

Hund pr. nat 10,- Euro

Faciliteter

 • Indretning

  Røgfrit hotel
  Ja
 • Afstande

  Banegård
  800 m
  Busstop
  200 m
  By
  4 km
  Golfbane
  8 km
  Hav/fjord
  50 m
  Indkøb
  500 m
  Lufthavn
  100 km
 • Børneaktiviteter

  Børnebassin
  Ja
 • Generelt

  Byggeår
  2001
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Ja
  Renoveret
  2011
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Café
  Ja
  Krostue
  Ja
  Opholdsstue med TV
  Ja
  Restaurant
  Ja
 • Kapacitet

  Antal lejligheder
  28
 • Velvære

  Massage
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Wellness
  Ja