Del

Oversigt

Beskrivelse

Fænø-Sund
Du finder Fænø-Sund i de naturskønne omgivelser der karakteriserer området ved Fænø sund, lidt syd for Middelfart. Med sin beliggenhed i udkanten af Hindsgavl skovene og Hindsgavl Dyrehave som nærmeste nabo, er Fænø-Sund det oplagte valg for alle, der trænger til et afstressende ophold i rolige og fredfyldte omgivelser. Fra Fænø-Sund er der kun få kilometer til den spændende og udfordrende golfbane, som Golfklubben Lillebælt råder over. 9 golfbaner ligger indenfor en ½ times kørsel og derfor kan du nemt kombinere dit ophold på Fænø-Sund med en dejlig golfferie. Desuden ligger Fænø-Sund placeret midt i landet, som et godt udgangspunkt til flere spændende attraktioner.

Faciliteter
På Fænø-Sund finder du både en indendørs og en udendørs swimmingpool. Blandt de øvrige aktiviteter findes der petanquebane, bordtennis, billard og minigolf. Fænø-Sund har restaurant, hvor du kan nyde et dejligt måltid mad – men du kan også vælge at tage maden med tilbage til dit feriehus. Resaturant og baren er KUN fast åbnet i ugerne 26-32 derudover efter aftale.

Hvis der er mindre børn i familien vil legepladsen med bl.a. trampolin og hoppepude med garanti være en succes. Fra Fænø-Sund bådebro har du alle muligheder for at fange en af de store, sølvblanke havørreder, der findes i farvandene omkring Fyn.

Feriehuse
Alle feriehuse på Fænø-Sund er på 75 kvadratmeter, og kan huse op til 6 personer. Den idylliske natur omkring Fænø-Sund er som skabt til alle former for ferie – uanset om det drejer sig om et weekendophold, en miniferie eller en ferie af længere varighed. Der er gratis trådløst internet i alle boliger (forbindelsen kan være svingende) samt hovedbygningen.

Glæd dig til... 
Fænø-Sund er kendt som et dejligt feriested, der byder på mange former for ferie. Du kan vælge at slappe af i dit feriehus, du kan benytte dig af faciliteterne på Fænø-Sund, du kan tage på fisketur, eller du kan tage på shopping i den fynske "hovedstad" og forfatteren H.C. Andersens hjemby - Odense. Under alle omstændigheder er der ingen tvivl om, at du får en dejlig ferie på Fænø-Sund.

Faciliteter

 • Afstande

  LEGOLAND
  63 km
  By
  3 km
  Golfbane
  4 km
  Hav/fjord
  100 m
  Indkøb
  1800 m
  Køretid LEGOLAND (min.)
  60
 • Aktiviteter

  Beachvolley
  Ja
  Petanque/boule
  Ja
 • Børneaktiviteter

  Børnebassin
  Ja
  Legeplads
  Ja
 • Generelt

  Gratis parkering
  Ja
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Møntvaskeri
  Ja
  Opholdsstue med TV
  Ja
  Restaurant
  Ja
 • Udstyr

  Gratis WIFI
  Ja
 • Velvære

  Swimmingpool inde
  Ja
  Swimmingpool ude
  Ja