Feriecenter-siden.dk
Weekendophold og miniferie på feriecenter

Blåvand Kro & Feriecenter - Blåvand

Feriecenter - Feriecentre Tilbud - Blåvand Kro
Se kort/luftfoto
Blåvand Kro & Feriecenter byder på dejlige ferieoplevelser helt ude ved Vesterhavet. Når turen går til Blåvand Kro & Feriecenter kommer du faktisk så langt mod vest, som det er muligt i Danmark.
Se mere...

Ho Feriecenter - Blåvand

Feriecenter - Feriecentre Tilbud - Ho Feriecenter
Se kort/luftfoto
Ho Feriecenter - det vestjyske paradis Ho Feriecenter ligger omgivet af vand fra tre sider. Nyd derfor de enestående badestrande og naturomgivelser i én af feriecentrets hyggelige ferieboliger.
Se mere...


 

Feriecenter Blåvand

Blåvand er et pragtfuldt ferieområde i den sydvestlige del af Danmark, knap 40 minutters kørsel fra Esbjerg.


 

I dette naturskønne område, der ligger ganske få kilometer fra landets vestligste punkt, venter nogle af de fineste sandstrande langs den jyske vestkyst. Nyd livet på stranden, tag en dukkert, sop i vandkanten sammen med børnene, eller hjælp dem med et bygge et fint sandslot.

 

For familier med mindre børn er en udflugt til Blåvand Minizoo en oplagt ide. Den ligger omtrent halvvejs mellem Blåvand og Ho, så uanset hvilket feriecenter du vælger, tager det ikke mange minutter at køre dertil. Blåvand Mini Zoo er en lille og hyggelig zoologisk have med klappedyr, almindelige husdyr og forskellige eksotiske dyr.

 

Her findes omkring 400 dyr, fordelt på cirka 80 forskellige arter. Blandt dyrene er afrikanske hyæner, store kænguruer fra Australien og den enormt store europæiske bison. Det er en spændende at se disse dyr fra andre dele af verden – men familiens yngste medlemmer vil formentlig synes at afdelingen med kaniner, marsvin, geder og ponyer er mere spændende; her må man nemlig klappe dyrene.

 
Vælg og søg

Vælg område

.

Vælg ankomstdag

Antal overnatninger

Antal personerAfstand hav/fjord

Husdyr

Prisniveau

Faciliteter
Centerfaciliteter

Boligfaciliteter

Kontakt
Feriecentersiden.dk v/Feline Holidays A/S - Nygade 8B 2.th - 7400 Herning - Danmark
Telefon +45 8724 1277 - e-mail: fsinfo@feriecentersiden.dk

© Feriecentersiden.dk - Feriecentre og badelande i Danmark og Europa - CVR nr.: 26347688
Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.