Feriecenter-siden.dk
Weekendophold og miniferie på feriecenter

Gudhjem Feriepark - Gudhjem

Feriecenter - Feriecentre Tilbud - Gudhjem Feriepark
Se kort/luftfoto
Gudhjem Feriecenter på Bornholm ligger kun 10 minutters gang fra havnen i Gudhjem og med 5 minutter til Melsted Strand. Gudhjem Feriepark er smukt beliggende på en skråning mod Østersøen, med en flot udsigt over havet.
Se mere...

Rutsker Feriecenter - Hasle

Feriecenter - Feriecentre Tilbud - Rutsker Feriecenter
Se kort/luftfoto
Rutsker Feriecenter er et alsidigt og familievenligt Feriecenter der er beliggende i Nordbornholms naturskønne omgivelser. Feriecenteret er centralt placeret imellem de idyliske byerHasle, Vang og Allinge.
Se mere...

 

Feriecenter Bornholm

Bornholm er det suverænt mest efterspurgte ferieområde i Danmark. Det er da heller ikke uden grund, at klippeøen er kendt som både ”Østersøens Perle” og ”Solskinsøen”. Der findes en lang række feriecentre på Bornholm, så det er nemt at finde ét, der opfylder familiens ønsker og behov.


 

En af de bedst besøgte seværdigheder på Bornholm er ruinerne af middelalderborgen Hammershus, der findes på øens nordvestlige hjørne. Den blev anlagt på en 74 meter høj klippe i midten af 1200-tallet, og nåede at have mange slotsherrer indtil den blev opgivet knap 500 år senere. I de følgende 80 år blev borgen anvendt som stenbrud, indtil resterne af den endelig blev fredet i 1822.

 

Ved Nexø, på den østlige side af Bornholm, er der mulighed for at tage på udflugt i troperne. Her ligger nemlig Bornholms Sommerfugleland og Tropepark. Nyd synet af de store og farvestrålende sommerfugle, der har eksotiske navne som Almindelig Amazone, Atlas Spinder, Glasvinge, Kejsermorpho, Papirsommerfugl, Svalehale, Svovlvinge og Ugleøje.

 

Andre attraktioner er Rytterknægten, Ekkodalen, Rokkestenen, Helligdomsklipperne, rundkirkerne i Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker, Bornholms Kunstmuseum i Rø samt forlystelsesparken Joboland, der tidligere hed Brændegårdshaven.

 
Vælg og søg

Vælg område

.

Vælg ankomstdag

Antal overnatninger

Antal personerAfstand hav/fjord

Husdyr

Prisniveau

Faciliteter
Centerfaciliteter

Boligfaciliteter

Kontakt
Feriecentersiden.dk v/Feline Holidays A/S - Nygade 8B 2.th - 7400 Herning - Danmark
Telefon +45 8724 1277 - e-mail: fsinfo@feriecentersiden.dk

© Feriecentersiden.dk - Feriecentre og badelande i Danmark og Europa - CVR nr.: 26347688
Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.